APK in Vessem 

Bij  Vakgarage P. Van de Ven is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage P. Van de Ven uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage P. Van de Ven geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Vessem die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Vessem en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Vessem? Kom dan langs Wilhelminalaan 3 in Vessem (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragepvandeven.nl of bel naar 0497-591766.

Contactgegevens

Vakgarage P. Van de Ven
Wilhelminalaan 3
5512 BJ Vessem

tel.: 0497-591766
mail: info@vakgaragepvandeven.nl

APK in Rietven, Maaskant, Driehuizen, Meerven, Heieind, Hoogeloon, Hoogcasteren, Biezenheuvel, Vliet en Halfmijl