VG_P_van_de_Ven_Kenzo.jpg

Glasscoatings

We hebben allemaal een hoesje om onze telefoon. Waarom hebben we dan geen hoesje om een van onze duurste bezittingen: de auto. Daarom is P. van de Ven exclusief verkooppunt van IGL Coatings. De 'Benchmarck' is de Kenzo glasscoating vanaf €675,-.

 Uw voordelen van de Kenzo:

  • Waterafstotend, geen droogdruppels
  • Vuilafstotend, snel en makkelijk wassen
  • Kraswerend, altijd een lak in nieuwstaat
  • Hardheid 10+ (Mohs) - Extreem hoge bescherming
  • Bijzonder mooie glans
  • Makkelijk onderhoud
  • 4 jaar garantie

 Bekijk hieronder ons volledig glasscoating aanbod:

 

Kenzo coating

Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo coating is een 2 componenten coating met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze coating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar. 

Vanaf € 675,- incl. 21% btw

Formaat A-segment

 

IGL Coatings Quartz+

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben. 

Vanaf €600,- incl. 21% btw

Formaat A-segment 


IGL Coatings Quartz

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. 

Een van de grote factoren die bijvoorbeeld het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers. Op zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar.  Bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben. 

Vanaf €550,- incl. 21% btw

Formaat A-segment


IGL Coatings Wheel

IGL Coatings Wheel is een hydrofobe anti-statische wielcoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig. Tevens is de coating zo onwikkeld dat hij makkelijker verwerkt op bijvoorbeeld 20 spaaks wielen.

€175,- incl. 21% btw

 

IGL Coatings Ecocoat Trim

IGL Coatings Ecocoat Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 

Trim penetreert in het oppervlak en is hierdoor uiterst duurzaam. 

€175,- incl. 21% btw 

 

IGL Coatings Ecocoat Window

IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 40kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 

€175,- incl. 21% btw  

 

GLASSPARENCY

Glassparency is de beste ruiten coating voor de auto - marine - huis - hotel - zonnepanelen en zelfs vliegtuig ruiten! 
De gepatenteerde hydrofobe coating is een eenmalige toepassing met een standtijd van 3 jaar!De two step professioneel geïnstalleerde toepassing vormt een barrière om water, sneeuw, ijs, stof, olie, vuil af te stoten, waardoor het een bestendig en gemakkelijk te reinigen oppervlak ontstaat.Glassparency is ontwikkeld en geproduceerd in de VS.

 

Waarom een ruit coating? 

Door de hydrofobic laag die professioneel wordt aangebracht zijn de ruiten waterafstotend, hebben insecten, vuil, modder, ijs, pekel moeite om zich vast te hechten. Hierdoor zijn ruitenwissers vaak al niet meer nodig!
In de wintermaanden waar je iedere morgen staat ijs te krabben en waarmee je ook je ruiten kan bekrassen! Dit is niet meer nodig met Glassparency! Sneeuw, ijs en pekel kunnen zich zowat niet hechten op de ruiten.
Schitteringen in het donker zullen ook verminderen, waardoor uw rijervaring veiliger en comfortabeler wordt!

 


Prijzen Glascoating:

Voorruit: €100,- incl. 21% btw
Alle ruiten: €200,- incl. 21% btw

Voorruit klaar binnen 30 minuten.
Alle ruiten klaar binnen 1 uur.

Terwijl u een kopje koffie drinkt worden de ruiten professioneel beschermd met Glassparency!